Veterinærer / dyrleger

Ved Groruddalen Dyreklinikk i Oslo

Veterinær Marte Ottesen


Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole, Oslo i 1991. Marte er styreformann og faglig ansvarlig ved klinikken. Hun har jobbet på klinikken siden 1992. Hun har både timebestilling, poliklinikk og rene operasjonsdager. Hun har etterutdannelse i generell kirurgi og tenner, hvorav kirurgi er et av Martes store interessefelt.

Hun har også en genuin interesse for fuglehunder da hun selv jakter og deltar på jaktprøver. Hun deltok på Norges damelag i praktisk jakt med stående fuglehund under VM i Slovakia 2010, hvor resultatet ble GULL.
 
 

Veterinær Heidi Håøya

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole, Oslo i 1987. Heidi begynte å jobbe i stordyrpraksis før hun fant ut at det var smådyr hun virkelig brant for. Hun har jobbet her på Groruddalen Dyreklinikk siden 1993.

På klinikken kan du finne Heidi både i poliklinikken og på timebestillinger. Hun tar også enkelte operasjoner. Hun kan veldig mye om kaniner og gnagere. Andre felt hun er spesielt interessert i er hudproblemer hos hund og katt.

Heidi bor landlig til på et småbruk hvor hun har både hund, katt, hest, høns, kaniner og moskusender. 

 

Veterinær Hanne W. Mittelbach

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole, Oslo i 2000. Hun har jobbet ved klinikken siden 2001. Hanne har både timebestillinger, poliklinikk og rene operasjonsdager.
Hennes hovedinteresser innen faget er generell kirurgi og ortopedi. Hun har deltatt på flere kurs innfor dette. Hun er også en av de som utfører ultralydundersøkelser på klinikken.

I familien til Hanne har det alltid vært hunder og hun har selv hatt hund i mange år. Hun har vært aktiv innen brukshundmiljøet hvor spor og rundering var hennes favoritter. For tiden er hun småbarnsmor og det meste av fritiden går med til familien, men hun håper det snart blir tid til hund igjen. 
 

Veterinær Ernst Otto Ropstad


Ernst Otto er utdannet ved Norges veterinærhøgskole 1993. Han har spesialistutdanning i øyesykdommer og er autorisert øyelyser.

I 2011 ble han diplomat ved European College of Veterinary Ophthalmology (ECVO), en utdannelse som innbærer spesialisering innen øyediagnostikk, behandling og kirurgi hos alle dyrearter.
I 2008 tok han doktorgrad ved Norges veterinærhøgskole i emnet "Dagblindhet hos strihåret dachs".

Han har timer til øyekonsultasjon hver onsdag kveld. Ring for å bestille time. 
 

Veterinær Karoline Dolva


Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 2002. Hun jobbet som dyrepleier på smådyrklinikk i 10 år før hun ble ferdig utdannet dyrlege. Hun har jobbet på Groruddalen siden 2003.

Karolines hovedinteresser innen faget er indremedisin og kattesykdommer, og hun har deltatt på flere kurs innenfor disse feltene. Andre interessefelt er behandling av tenner og hudproblemer og hun har fullført et omfattende kurs innen tenner, tannsykdommer og tannbehandling. 
 
 

Veterinær Stefanie Traberg


Stefanie er utdannet ved Den konglige veterinær og landbohøjskole i København. Hun ble ferdig utdannet i 2008 og arbeidet etter studiene først i Århus og så i London der hun er vokst opp.

Stefanie er spesielt interessert i kirurgi og endoskopi. Hun har lang erfaring innen gastroskopi pg bronkoskopi, såvel som bløtvevskirurgi og ortopedi.

Stefanie bor nå på landsbygda i Ås sammen med labradoren Idun. Hennes viktigste fritidsinteresse er friluftsliv og hun har allerede vært på mange av norges høyeste fjelltopper. 
  
 
Skriv ut
 
 
 
 
Copyright Groruddalen Dyreklinikk AS 2013
Stovner Senter 3, 0985 OSLO
TLF: 22 78 84 84

 

Godkjent dyreklinnik