Dyreklinikk godkjent av Den Norske Veterinærforening


Pr 1. februar 2013 er totalt 38 klinikker i Norge godkjent etter Den Norske Veterinærforenings opplegg.
Groruddalen Dyreklinikk er en av de fire godkjente klinikkene i Oslo
 
Ordningen skal være med på å sikre at kundene våre som kontakter oss kan være trygge på at vi oppfyller en del grunnleggende krav innen faglige spørsmål såvel som lokalitetsmessig og utstyrsmessig, samt at vi gjør så godt vi kan for å tilfredsstille myndighetenes stadig økende krav nedfelt i lover og regelverk.
Vi ble vinteren 2000 godkjent av Den Norske Veterinærforening som "Smådyrklinikk godkjent av DNV", som en av fire første klinikkene som ble godkjent samtidig. Når folk skal til service med bilen, er det vel kjent at et godkjent verksted er stedet å gå hvis man vil være trygg på faglig kvalitet. Hvis man skal ha en snekker, tømrer eller elektriker er det nærmest en selvfølge å se etter Mestermerket som forteller at vedkommende har utdannelse og godkjenning i orden. Nå kan man også når man behøver hjelp til dyret sitt se etter en offentlig godkjenning som gir en trygghet for kvalitet og faglig oppdatering.
 
Å få denne godkjenningen innebærer at vi oppfyller en del fastsatte krav til lokaliteter, kompetanse, utstyr, og oppfølging av offentlige lover og regler. Det innebærer også at vi forplikter oss til å føre en oppegående intern- og kvalitetskontroll. Internkontrollforskriften er en viktig del av dette arbeidet. Vi får besøk hvert 2. til 4. år av DNVs godkjenningskomite, og får dermed en oppfølging som sikrer at vi holder oss oppdatert i forhold til de krav som stilles.

Mer informasjon om hva denne ordningen omfatter finnes på denne siden
http://www.vetnett.no/klinikkgodkjenning
 
Skriv ut
 
 
 
 
Copyright Groruddalen Dyreklinikk AS 2013
Stovner Senter 3, 0985 OSLO
TLF: 22 78 84 84

 

Godkjent dyreklinnik